Primar

Dragi vizitatori,

Vă spun bun venit pe portalul oficial al comunei Cervenia si sunt convins că veti obtine informatiile necesare în interactiunea cu administratia locală si de asemenea veti afla mai multe detalii despre comună.

Dezideratul de la care am pornit în momentul în care am construit această platformă online a fost acela de a transparentiza activitatea primăriei, respectiv de a face cunoscut în mediul online realitătile cotidiene din comunitatea locală.

Multumesc încă o dată cetătenilor pentru încrederea acordată în noiembrie 2017 si vă asigur că eu alături de echipa mea vom trata cu responsabilitate actul administrativ local, reprezentând interesele tuturor locuitorilor din comuna Cervenia.

Voi încuraja dialogul cu dumneavoastră valorificând pe deplin facilitatile acestui intrument de comunicare modern, respectiv a paginii oficiale de Facebook inlesnind în felul acesta participarea si implicarea activă a fiecaruia dintre d-voastră în expunerea propunerilor constructive, respectiv sesizarea deficientelor specifice din teritoriu.

În final reiterez că:

  • A fi împreună este un început.
  • A rămâne împreună este un progres.
  • A lucra împreună este un succes!

Henry Ford

Cu deosebită prietenie,
Primar Marius Doru SLOBOZEANU

 

GALERIE FOTO